Omslagsbilde Evig barnefri
Pris:
129.00
Førpris: 299.00
Bestillingen sendes ila. 2 virkedager.
ISBN: 9788282821162
ISBN e-bok: 9788282821179

Evig barnefri. Historier om frivillig barnløshet

Hva feiler det folk som sier nei til selve meningen med livet? Barnefrihet vekker oppsikt. Vi lever i en tid der det er lettere enn noen gang å få  hjelp mot fertilitetsproblemer, velferdsordningene er mange og den generelle velstanden stor. Parallelt med dette leser vi om samfunnets behov for nye skattebetalere og hjelpende hender i fremtiden. Det er tilsynelatende ingen grunn til ikke å få barn med mindre de fysiske utfordringene er uoverkommelige. Ufrivillig barnløshet utløser stor sympati, frivillig barnløshet derimot, er egoistisk.

Fullt så enkel er ikke virkeligheten. I denne boka, redigert av Heidi Helene Sveen, skriver tretten mennesker om hvorfor de har valgt et liv uten barn. Historiene deres demonstrerer at årsakene til frivillig barnløshet er langt mer komplekse enn mange tror, og at barnefrihet ikke står i veien for å leve komplette liv.

Med bidrag av Brita Møystad Engseth, Ole I. B. Storø, Anne Bitsch, Frank Rossavik, Ingvill Dybfest Dahl, Mari Groven Holmboe, Kathleen Rani Hagen, Tony Burner, Hilde Marstrander, Camilla Prytz, Heidi Anderssen-Dukes, Bitten Linge, Erik Valebrokk og Heidi Helene Sveen.

 

Tips en venn Skriv ut