Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Norsk sakprosa som får deg til å se verden på en ny måte.
vaksineforsideny

ISBN: 9788282821278
ISBN e-bok: 9788282821285
Pris:
369.00
Bestillingen sendes i løpet av 2 virkedager.

Alt du må vite om vaksiner

Hvordan kom vaksinasjon inn i våre liv og hvordan blir de ulike vaksinene til? Hvordan forskes det på vaksiner og hva skjer egentlig i kroppen når man blir vaksinert?

 

Alt du må vite om vaksiner forteller om et av verdenshistoriens største medisinske gjennombrudd. Fra de første spede forsøkene på vaksinasjon i Kina rundt år 1000, har vi i dag kommet så langt at vaksinene har utryddet enkelte sykdommer og redusert barnedøde­ligheten drastisk på få tiår. Og forskningsfeltet er fortsatt i utvikling: Vi får stadig nye vaksiner mot nye sykdommer.

 

Likevel er vaksiner ofte gjenstand for tabloide overskrifter og debatter med påfølgende redsel og skepsis. I denne boka får du vite alt du lurer på om alle vaksinene i barnevaksinas­jonsprogrammet, bivirkninger og vitenskapelige feilskjær. Du lærer om sykdommene vi kan beskytte oss mot og hva den enkelte vaksine er laget av. Gjen­nom mikroskopet ser vi inn i cellen så du forstår hvordan vaksinene aktiviserer kroppens eget immun­forsvar.

 

Alt du må vite om vaksiner er et spennende stykke forskningshis­torie der du får svar på alle spørsmålene du måtte ha om vaksiner og immunforsvar.

text/html
__BODYEsupXT1__