2
Forfatter:


ISBN e-bok: 9788282820479
Pris:
199.00
Bestillingen sendes i løpet av 2 virkedager.

Buddha

Denne boka forteller historien om Siddharta Gautama, prinsen som ble Buddha og opphav til en hel verdensreligion. Her kan du lese om Siddhartas spesielle unnfangelse og fødsel, hans flukt fra et liv i rikdom og trygghet til fattigdom og askese, om utviklingen av buddhismen som religion og de mange fantastiske legendene knyttet til Buddhas liv og lære.

Buddha er en helt sentral person i verdens filosofi- og religionshistorie, og hele Asia og store deler av Vesten har vært sterkt påvirket av hans lære. Denne boka forteller historien om Siddharta Gautama, prinsen som ble Buddha og opphav til en hel verdensreligion. Her kan du lese om Siddhartas spesielle unnfangelse og fødsel, hans flukt fra et liv i rikdom og trygghet til fattigdom og askese, om utviklingen av buddhismen som religion og de mange fantastiske legendene knyttet til Buddhas liv og lære.

Buddha – prins og tigger er den første, sammenhengende biografi om Buddha på norsk. Boka er basert på mange års arbeid med originale kilder om Buddhas liv og lære på indiske språk, og gir samtidig et spennende innblikk i datidens India. Illustrert i både farger og svart-hvitt.