Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Norsk sakprosa som får deg til å se verden på en ny måte.
48


ISBN e-bok: 9788282820066
Pris:
69.00
Bestillingen sendes i løpet av 2 virkedager.

Juss og humanisme

Anders Bratholm har i en årrekke stått i fremste rekke i kampen for å sikre ytringsfrihet, forskningsfrihet og rettssikkerhet i samfunnet. For folk flest er Bratholm kanskje mest kjent for sin innsats for å avdekke politivoldsaken i Bergen. I denne boken er materiale fra Bratholms store produksjon for første gang samlet, redigert av advokat Lorentz Stavrum.

Jussprofessor Anders Bratholm har i en årrekke stått i fremste rekke i kampen for å sikre ytringsfrihet og rettssikkerhet i samfunnet vårt. De fleste kjenner Bratholm for innsatsen i politivoldsaken i Bergen, og mange vil huske hans utrettelige arbeid for personer og grupper med særlige behov for rettslig vern.

Juss og humanisme gjengir en del av Bratholms rike produksjon, redigert av advokat Lorentz Stavrum. Artikkelsamlingen dekker et bredt juridisk område, med kapitler om blant annet strafferett og straffeprosess, politirett og forskningens frihet, barnevernsrett og særskilte gruppers rettsforhold.

Mange av tekstene tar opp kjente og ukjente enkeltsaker fra norsk rettshistorie, og Bratholms sterke, medmenneskelige engasjement går som en rød tråd gjennom alt hans arbeid.

NB! Kun tilgjengelig som e-bok.

 

__BODYEsupXT1__