Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Norsk sakprosa som får deg til å se verden på en ny måte.
Pris:
499.00
Bestillingen sendes i løpet av 2 virkedager.

Kritisk tenkning bok og kalender

Denne pakken inneholder boka Kritisk tenkning. En enkel guide til å bruke hodet godt og Kritisk tenkning. Kalender 2022. I tillegg får du med et bærenett.

Om boka:

Har du hørt om ham som røkte 40 sigaretter om dagen og levde til han var 100? Eller vurdert en detox-kur fordi du føler deg litt slapp? Kanskje har du blitt engstelig for 5G-stråling?  

Det vil alltid finnes mennesker som ønsker å lure deg, enten det er for å tjene penger eller av andre grunner. Men vi er også flinke til å lure oss selv. Kjenner du de viktigste retoriske grepene blir det også lettere å avsløre falske nyheter og oppdage konspirasjonsteoretisk tankegods. I Kritisk tenkning. En enkel guide til å bruke hodet godt får du en innføring i hva kritisk tenkning er, og hvordan du lett kan ta grep og forstå hvordan man blir en god kritisk tenker.

Om kalenderen:

Å tenke kritisk handler om å se en sak fra flere sider, lytte til argumenter og tilegne seg nye perspektiver. Denne kalenderen er ment å forsyne deg med tips og triks for å gjøre akkurat dét. 

Dette er en almanakk for 2022, og innholder råd, sitater og merkedager.

__BODYEsupXT1__