162

ISBN: 9788282820240
Pris:
199.00
Førpris: 429.00
Bestillingen sendes i løpet av 2 virkedager.

Når nettene blir lange


 
”Kommer venner, fryder eder!”

Å feire jul appellerer til de fleste av oss. Ikke minst her i nord har vi ved vintersolverv behov for å søke sammen, tenne lys, spise god mat, synge sanger, feire året som gikk og holde humøret oppe for året som kommer. Dette er felles behov, religion eller ikke.

Berg, Brekke og Sivertsen har i mange år hatt jul, og da spesielt julas mange sanger, som interesse. Nå har de samlet julesanger fra hele verden, fra gamle og nye tider. I denne sangboka finner du et utvalg av de aller fineste, verdt å glede seg over i en kald og mørk vinter.

Mange av dem vil du kjenne igjen - sangleker, klassikere av Munthe, Egner, Prøysen og Sandbeck - men du finner også mer ukjente tekster av Holberg, Wergeland, Sivle og Taube. Nyere viser av blant annet Kiran, Lystrup, Vreeswijk, Vågan og Rotmo er også med.
Boka er delt inn etter julas gang: Sanger til advent, julestri og julebord, sanger til solverv og julehøytid, sanger rundt treet, sanger til romjul og nyttår og til slutt et knippe sanger med et muntert, satirisk eller vemodig blikk på julehøytida. 

Dette er en sangbok for alle som er glad i jula. 
 
Innholder også noter.