Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Norsk sakprosa som får deg til å se verden på en ny måte.
80

ISBN: 9788292622230
Pris:
268.00
Bestillingen sendes i løpet av 2 virkedager.

Sorg

I antologien Sorg finnes ulike perspektiver på døden, som gjør at boka kan brukes både der noen brått mistet livet og der avskjeden tok lengre tid og kanskje var forventet. Til høytlesning eller stille ettertanke

Tekstene i diktantologien Sorg er ment til bruk i gravferd og andre sammenhenger der vi sørger over noen som har forlatt oss. Når vi opplever store begivenheter i livene våre, trenger mange av oss hjelp til å finne de ordene som uttrykker våre følelser best. Denne boka gir den hjelpen.

I Sorg finnes ulike perspektiver på døden, som gjør at boka kan brukes både der noen brått mistet livet og der avskjeden tok lengre tid og kanskje var forventet. Erik Bye, Kolbein Falkeid, Tarjei Vesaas, André Bjerke, Tove Ditlevsen og Åse Marie Nesse er blant bidragsyterne.

- I denne diktsamlingen har det vært et mål for meg å presentere gode, sterke og treffende tekster om sorg og om det å miste noen. Jeg har lett blant klassikerne, og funnet tekster som vi kjenner og er glade i. Men jeg har også bestrebet meg på å finne tekster av unge diktere, innen ulike sjangere og uttrykk, sier redaktør Marte Spurkland.

__BODYEsupXT1__