Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Norsk sakprosa som får deg til å se verden på en ny måte.
8


ISBN e-bok: 9788282820011
Pris:
69.00
Bestillingen sendes i løpet av 2 virkedager.

Vampyr!

Vampyr! En marerittskikkelse med erotiske overtoner. Reklamefigur og filmstjerne. Et populærkulturelt ikon. Dette er en bok om vampyrens kulturhistorie. Om den tradisjonelle angstskikkelsen og den moderne adelsmannen. Og det er en bok om hva som gjør vampyren så virkningsfull og attraktiv!

Vampyr! Mystiske, mørke, blodsugende vesener i flosshatt og kappe. Reklamefigurer og filmstjerner. En marerittskikkelse med erotiske overtoner. Et populærkulturelt ikon.

Vampyrens historie er mangslungen. Lenge før Bram Stoker skapte den arketypiske vampyr i sin roman ”Dracula”, flommet populærlitteraturen over av vampyrer. Denne moderne varianten er et litterært produkt, skapt etter modell av selveste Lord Byron.
Men også før den litterære utgaven entret scenen var det vampyrer der ute. De var av et ganske annet slag. Mennesker har virkelig gravd opp lik. De har hamret staker gjennom hjertet på dem. De har brent likene. Dette har de gjort fordi de var redde.

Dette er en bok om vampyrens historie. Om den tradisjonelle angstskikkelsen og den moderne adelsmannen. Og det er en bok om hva som gjør vampyren så virkningsfull og attraktiv.

NB! Kun tilgjengelig som e-bok.

__BODYEsupXT1__